Fursecuri umplute cu rahat

de Rocsi in Prajituri, 5 Mai 2012 | 6396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 12 linguri zahar
  • 16 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • faina
  • zahar pudra
  • 300 gr rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu rahat:

Ouale impreuna cu zaharul le mixam spuma,pana ce ,acesta din urma se topeste.
Incorporam treptat si uleiul.
Punem praful de copt,esenta si coaja rasa de lamaie.
La urma adaugam faina treptat,pana aluatul devine nelipicios si tare.In acel moment incetam sa mai adaugam faina.
Rupem ,rand pe rand,cate o bucata de aluat si intindem o foaie cam de 1 cm grosime.
Cu un paharel decupam fursecurile (sau puteti decupa si cu alte forme).
Le asezam intr-o tava in care punem hartie de copt.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam la foc iute pana se usuca putin,fara sa prinda culoare aurie.
Cand sunt gata ,le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Rahatul il taiem cubulete si il punem intr-o cratita mai grosuta.
Adaugam cateva linguri de apa si o punem pe foc.
Amestecam continuu pana obtinem o pasta(daca mai este nevoie mai adaugam putintica apa).
Luam crema de pe foc cand e gata si o lasam 5 minute sa se racoreasca.
Umplem fursecurile cate doua cu crema obtinuta,apoi le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta